Implanturi dentare

Ce este implantul dentar?


Implantul dentar este un dispozitiv 100% biocompatibil cu organismul uman, sub formă de șurub din titan de înaltă puritate care se inserează în arcada dentară în locul unui dinte extras și suplinește cu succes rolul rădăcinii dintelui natural. Este o descoperire extraordinară în stomatologia modernă, care a ajuns la această oră sa fie folosită în mod curent în clinicile dentare.

Implanturile dentare pot inlocui un dinte lipsă, fără a fi afectati dinții vecini sau pot înlocui un grup de dinți lipsă, acolo unde nu mai există dinți naturali pe care să se sprijine o lucrare dentară. De asemenea, pot susține o lucrare fixă la pacienții care până acum aveau doar opțiunea unei proteze dentare mobile.

IMPLANTOLOGIA DENTARĂ - Soluția cea mai populară și eficientă pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă

Implantologia dentară este ramura stomatologiei care se ocupă de inlocuirea dinților lipsa, o problemă care afectează atât sănătatea orală a pacientului, procesul de masticatie, vorbirea, cât și confortul psihologic, afectat de scăderea stimei de sine și calitatea vieții sociale.

Un implant dentar este la ora actuală soluția cea mai populară și eficientă pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă. Drept dovadă stă o rată de succes de peste 95% și marturiile pacienților fericiți din lumea întreagă.

Medicul dentist care execută implanturi dentare are specializare în chirurgia oro-maxilo-faciala și are toate cunostințele și pregatirea necesare pentru a coordona cu succes toate etapele de tratament.

Programează-te ACUM la cabinetul stomatologic Dental Nicolaică